KÜTAHYA / MERKEZ - Şehit Teğmen Ahmet Tarım İlkokulu

Değerli Ailelerimiz,

Erken çocukluk eğitim kademesinde aile eğitimi ve katılımı süreçlerinin sistematik bir biçimde yürütülmesi, anne-babaların çocuk yetiştirme becerilerinin geliştirilmesi ve desteklenmesi için genel müdürlüğümüz tarafından “Aylık Aile Eğitim Bülteni” hazırlanmıştır.

Aile üyelerine yönelik öğrenci psikolojisi, etkinlikler, eğitimler, öneriler ve daha fazlasını bulabileceğiniz bültenimizin faydalı olması dileğiyle...

Ara

Çocuklarımızı evrensel değerlere göre yetiştirebilmek için güzel bir örnek görmek istemez misiniz?

Ara

Öğretmenimiz Hatice UYGUN, içine çeşitli eşyaları koyduğu kapalı kutuyu sınıfa getirip  ‘‘Kutudaki nesneyi dokunarak bul’’ oyunu oynattı. Çocuklar gözleri bağlı bir şekilde kutunun içinden seçtikleri eşyanın ne olduğunu dokunarak bulmaya çalıştılar. Bütün çocuklar oyunu oynadıktan sonra öğretmenimiz çocuklarla gözleri kapalı bir şekilde nesneyi bulmanın nasıl bir duygu olduğunu sorup sohbet etti. Çeşitli engeli olan insanlara empati yapabilmeleri için farklı etkinlikler yapıldı. Çocuklarla, engelli insanların ihtiyaçlarını karşılarken karşılaştıkları sorunların farkına varmaları ve engelli insanlara karşı duyarlı olmaları konusunda sohbet edildi.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı, İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişikliklere uygun olarak okulumuz zaman çizelgesi güncellenmiştir.