Şehit Teğmen Ahmet Tarım İlkokulu

Vizyon: Okuyan, okutan, araştıran ve milli kültürüne sahip çıkan, bu esnada bulunduğu yüzyıla ayak uyduran, kendine güvenen birey yetiştiren okul olmaktır.

Misyon: Okul öncesi eğitimden başlayarak, çağın gereksinimlerine cevap verebilecek; Türk toplumunun değerlerini ve ahlakını özümseyerek çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkmayı hedefleyen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Doğalgazlı Kazan
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi yok. Öğretmenler kendi imkanlarıyla okula gelmektedir. Ayrıca Alayunt Mahallesindeki ilkokul çağındaki öğrenciler taşımalı kapsamında okulumuza taşınmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehittegmenahmettarim.meb.k12.tr

Adres - Siner Mahallesi Osmanlılar Cad. No.46 MERKEZ / KÜTAHYA

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Zafertepe Mahallesinden organize sanayi yönünde ilerlerken 1-2 Km sonra yolun solundaki Siner Mahallesinde ve çevre yaoluna paralel konumdadır

Adres - Siner Mahallesi Osmanlılar Cad. No.46 MERKEZ / KÜTAHYA

Ulaşım Geçen yıllarda her saat başında belediye halk otobüsleri merkezden okulumuza (Siner Mah) gelmekte iken, pandemi ile köyümüze gelişler askıya alınmıştı. Son zamanlarda sabah, öğle ve akşam olmak üzere günlük üç sefer olarak devam etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 10 KM